Nummelan Moottorikerho kävi tutustumasssa KymiRing -rataan pe 10.7

10.7.2020
Nummelan Moottorikerho kävi tututustumassa KymiRingiin 10.7.

 

Tänä viikonloppuna piti Suomen ensimmäisellä kansainväliset moottoriurheilustandardit (FIA/FIM) täyttävällä radalla - Iitin Kymiringillä - ajaa ensimmäistä kertaa Moto GP - kaksipyöräisten kuninkuusluokan osakilpailu. Covid-19 epidemia kuitenkin perui tämän kisan, kuten niin monta muutakin kesätapahtumaa. 

Näin Nummelan Moottorikerholle avautui radan Toimitusjohtajan Markku Pietilän myötävaikutuksella mahtava tilaisuus päästä tutustumaan upeaan rataan perjantaina 10.7.2020.

Matkaan lähti 23 kerhon moottoripyöräilijää. Rataesittelyn sekä tietenkin pakollisten valokuvausten (kiitos Toimistopäällikkö Janita Lehtoselle kuvista) jälkeen pääsimme Ratamestari Timo Pohjolan johdolla tutustumaan rataan 5 kierroksen ajan.  

On hieno ja haasteellinen rata ja upeaa, että tällainen mahdollisuus suotiin meille. Aivan mahtavaa, että nyt Suomessa on tällainen rata, missä Suomen huippu moottoriurheilijat pääsevät harjoittelemaan kansainvälisellä tasolla ja että isoja ratamoottoriurheilutapahtumia voidaan järjestää. Odotammekin innolla ensi kesän 2021 Moto GP:tä, jonne NMK osallistuu runsaslukuisesti - tosin vain katsojina!

Kiitokset Kalervo Maarto ja Teuvo Seppälä järjestelyistä NMKn puolelta. 

 

Nummelan Moottorikerho

Kati Lepistö

tiedottaja