Hannu Häkkälästä kunniajäsen

4.11.2018

Nummelan Moottorikerho kutsui 2.11. vaalikokouksessa Kunniajäseneksi Hannu Häkkälän

 

Lehdistötiedote – JULKAISUVAPAA 3.11.2018                                                   

 

Hannu Häkkälästä Nummelan Moottorikerhon kunniajäsen

Hannu Häkkälä kutsuttiin Nummelan Moottorikerhon Vaalikokouksessa perjantaina 2.11. Nummelan Moottorikerhon kunniajäseneksi. Hän on järjestyksessä kolmas kunniajäsen kerhon historiassa.

Hanskina tunnettu Häkkälä on edustanut kerhoa usean vuosikymmenen ajan lukuisissa tehtävissä Enduron parissa toimien niin koti- kuin ulkomailla kilpailunjohtajana, tuomarina tai muuten Suomen Moottoriliiton edustajana vastuutehtävissä n 100:ssa tapahtumassa. Nummelan Moottorikerhon puheenjohtajana Hanski on toiminut kolme kertaa eri vuosikymmeninä. Häkkälä on FIM Europen Enduro- ja rallikomission jäsen neljättä perättäistä kautta. Suomen Moottoriliitossa hän on vastannut jo lähes pari vuosikymmentä A-tason toimitsijakoulutuksista.

Nummelan Moottorikerhon tunnetuin Nostotalkoot -Endurokilpailu, on järjestetty 24 kertaa. Kilpailujärjestelyt ovat vahvasti nojannut Häkkälän osaamiseen, hän on toiminut kilpailunjohtajana yhtä lukuunottamatta joka kerta. Tällöin vaimo Kaisa Häkkälä toimi kilpailunjohtajana. Kilpailu järjestettiin viimeksi v 2018 kansallisena talvikilpailuna helmikuussa ja on tarkoitus järjestää jälleen 2019 elokuussa palaten kesäkisamoodiin SM-statuksella.

Hanski on kävelevä Enduro-tietopankki, jonka osaamista ei voi kun vain ihmetellä: sellainen ei tule kuin kokemuksesta. Hanski on seurallemme erittäin tärkeä ja siksi halusimme huomioida tämän – kertoo Nummelan Moottorikerhon puheenjohtaja Timo Salenius perjantaisesta kutsunnasta.

Nummelan Moottorikerho on n. 300:n moottoripyöristä ja moottoripyöräurheilusta kiinnostuneen aktiivisen jäsenen kerho, joka vaikuttaa läntisellä uudellamaalla. Kerhon toimintaan kisahommien lisäksi kuuluu kesäaikana viikottaiset keskiviikkoajelut katumoottoripyörillä, yhteiset ajoreissut ja rata-harjoittelua. Juniorijaoksessamme mm. viime kesänä järjestettiin kesän kestänyt junnucrossikoulu, jossa hyödynnettiin Höytiönnummen crossirataa sekä muita lähialueiden junnuille sopivia ratoja.

Toiminnasta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä: https://www.nummelanmoottorikerho.fi/yhteystiedot/

 

Lisätietoja:

Kati Lepistö p. 040 507 0505
tiedottaja
Nummelan Moottorikerho ry