Kevät Tiedote

15.3.2024

pikkujoulu/kevätjuhla Menu
pikkujoulu/kevätjuhla Menu

Kevät saapuu, ja se merkitsee yhtä asiaa: moottoripyöräkausi on jälleen täällä! 

 

Nummelan Moottorikerho kutsuu sinut mukaan jännittävään moottoriurheilun maailmaan. On aika puhdistaa pyöräsi, tarkistaa renkaat ja virittää mieli vapaalle tielle. Kevään ensimmäiset auringonsäteet kutkuttavat jo mielessä, ja moottoripyörän kumea murina odottaa kuin kauan kaivattu sävel.

Tulossa olevat tapahtumat. Muista merkitä kalenteriin.

 

Pyörien luovutus 2024: Kevät tulee kovaa vauhtia ja se tarkoittaa sitä, että saadaan kaivaa pyörät pois talviteloilta. Pyöriä luovutetaan seuraavanlaisesti. Pyörien luovutus aloitetaan keskiviikkona 27.3 klo 18 – 19 välillä ja jatkuu tästä eteenpäin joka tiistai ja torstai samaan aikaan. Tämä on loistava tilaisuus saada pyöräsi käyttöön ja suunnata kohti uutta ajokautta!

  • Pyörien luovutus alkaa keskiviikko 27. 3 klo 18 –19
  • Seuraavat luovutusajankohdat: ti 2.4, to 4.4, ti 9.4, to 11.4 ja ti 16.4. klo 18 - 19 välisenä aikana

Vuosikokous: Merkitse kalenteriisi 19. huhtikuuta klo 18.00, sillä silloin pidämme vuosikokouksen. Kokouksen jälkeen juhlimme pikkujouluja / kevätjuhlia. Tarjolla on herkullista ruokaa (kiitos Hiekkahentuselle!) ja virvokkeita.

 

Endurokisat: 8. kesäkuuta järjestämme Endurokisat. Tarvitsemme talkooväkeä, joten ilmoittaudu mukaan! Samalla pääset nauttimaan kisan jännityksestä paikan päällä.

 

Moottoriliiton toimitsijakoulutus: Jos olet kiinnostunut moottoriliiton toimitsijakoulutuksesta, seuraava koulutus järjestetään 6. huhtikuuta Hämeenlinnassa. Voit ilmoittautua suoraan moottoriliiton sivuilta. Lisätietoja antaa Hannu Häkkälä.

Tule mukaan Nummelan Moottorikerhon toimintaan ja koe moottoriurheilun jännitys!