Tuleva vaalikokous 8.11.2023

9.10.2023

Tule osaksi jotakin suurempaa - tule osaksi NMK perheeseen. 

 

Motoristit ovat yhtä isoa perhettä, näin olen kuullut sanottavan ja todistanut tämän todeksi monet kerrat. Motoristin tausta, sukupuoli eikä alla olevan kehräävän kulkuneuvon merkillä tai koolla ole väliä. Me olemme yhtä isoa perhettä, jota yhdistää intohimo moottoripyöräilyyn mitä ikinä se sitten kullekin meistä tarkoittaa.  

 

Oletko joskus pohtinut katsellesasi televisiosta esim, motocross, enduroa ,motogp:ta, tai jotakin muuta urheilulajia ja mielessäni ajatellut, että wau, olisipa mahtava olla osa tuollaista tiimiä tai tapahtumaa! Miltä tuntuisi olla osa tapahtuman keskipistettä olla osa jotakin suurempaa?  

Oletko kenties pohtinut miltä tuntuisi kenties ajella letkassa 50 muun motoristin kanssa? Mitä jos olisitkin nauttimassa ja kokemassa sellaisia elämyksiä, joita ei muuten olisi kenties mahdollista kokea? Nyt sinulla on aito mahdollisuus olla osana jotain suurempaa, tule osaksi NMK perhettä!  

 

Me NMK: hallitus toivotamme sinut tervetulleeksi vaalikokoukseen 8.11.2023 klo18:30, jossa haemme perheeseemme uusia, innostuneita sekä erilaisella taustalla olevia positiivisia jäseniä, jotka haluavat olla rakentamassa uudenlaista ja tulevaisuuden NMK: ta. Tule juuri sellaisena kuin olet ja tuo oma osaamisesi ja kädenjälki toiminnan kehittämiseen. Yksin et jää missään vaiheessa, sillä tukenasi ja yhdessä tekemässä on rautainen joukko erilaisia ihmisiä, joita yhdistää sama intohimo moottoripyöräilyä kohtaan.